NAJPRODAVANIJA MARKA MOTORNIH PILA

STIHL je već 90 godina u vrhu u proizvodnji alata, opreme i strojeva

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bilo da svakodnevno radite u šumarstvu, poljoprivredi, vrtlarstvu ili na gradilištu, uspjeh obavljanja radova vezanih uz drvo, održavanje okućnice i zelenih površina uvelike ovisi o ispravnom odabiru uređaja.

Tvrtka STIHL je u 90 godina iskustva konstruiranja i izrade vrhunskih uređaja za ove djelatnosti prikupila dragocjena znanja, te je ugradivši ih u svoje izvanredne proizvode, STIHL danas najprodavanija marka motornih pila na svijetu, ali je i lider među proizvođačima strojeva, alata i opreme za hortikulturu i srodne djelatnosti.

Kroz suradnju s tvrtkom STIHL, koja traje više od 60 godina, tvrtka UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. kao ekskluzivni uvoznik i distributer STIHL proizvoda opskrbljuje hrvatsko tržište putem razgranate mreže specijaliziranih trgovaca sa servisom te kupcima pruža sveobuhvatnu uslugu – od ponude visokokvalitetnih proizvoda, njihovog servisnog održavanja i dugotrajnu dostupnost rezervnih dijelova i pribora, do specijaliziranog savjetovanja o njihovom korištenju i primjeni.

Bogat asortiman za širok izbor primjene

Visoke performanse, odlična ergonomija kao i profesionalna rezna garnitura omogućuju širok izbor primjene STIHL proizvoda. STIHL asortiman nudi vam od spretnih i laganih motornih uređaja za manje radove u drvetu i na travi, do snažnih i robusnih motornih uređaja za poljoprivredu i šumarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo, te za održavanje okućnice.

Svestrano primjenjivi akumulatorski uređaji savršen su izbor za manje radove na područjima osjetljivima na buku, kao i za poslove unutar zatvorenih prostora. Tihi i moćni, STIHL akumulatorski uređaji svojom velikom snagom i učinkom idealno su rješenje za obrtnike i povremene korisnike, a specijalne motorne pile posebno su prilagođene su za izvođenje profesionalnih radova na visini.

Maksimalna sigurnost u svim uvjetima

Dokazanom STIHL kvalitetom, sofisticiranom tehnikom i praktičnim detaljima opreme, ovi uređaji sazdani su da uz maksimalnu sigurnost po radnika beskompromisno obavljaju svoje radne zadatke. Bez obzira na karakteristike drveta, visinu trave ili čvrstoću korova, zahtjevne klimatske uvjete ili radni režim, STIHL motorni uređaji ispunit će svaku zadaću koju pred njih postavimo.

STIHL kvalitetu i performanse možete očekivati kako kod motornih pila, motornih kosa i trimera za travu, kosilica za travu, škara za živicu, tako i kod prskalica, visokotlačnih perača, puhača, sječkalica, kopačica, uređaja za bušenje, tresača plodova, uređaja za rezanje betona i ostalih koji nose oznaku robne marke STIHL.

Održavanje zelenih površina i okućnice, radovi u šumi, poljoprivredi, građevinarstvu i sličnim djelatnostima predstavljaju brojne izazove za čovjeka i uređaje. U radu sa STIHL proizvodima, kako profesionalni tako i povremeni korisnici, uvijek se mogu osloniti na njihovu vrhunsku kvalitetu i pouzdane performanse.

Više o STIHL prodajnom asortimanu saznajte na https://unikomerc-uvoz.hr/

 

Podijeli.

Komentiranje nije dozvoljeno.