SIGURNOST I KVALITETA

Redox ima 10.000+ uspješnih projekata izvedbe igrališta

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zagrebačka tvrtka Redox ima višegodišnje iskustvo i bogati portfelj uspješnih projekata u području razvoja i postavljanja dječjih i sportskih igrališta te parkova za pse, a iz godine u godinu ostvaruju pozitivne rezultate i kontinuirani rast proizvodnje. Isto tako, jedan su od rijetkih proizvođača opreme, a ne uvoznik, što je za ovu vrstu proizvoda rijetkost na našem području.

Redoxov tim stručnjaka već dugi niz godina osmišljava, dizajnira, projektira, vizualizira, proizvodi, montira te, naposlijetku, održava igrališta i parkove za investitore i njihove korisnike.

Za proizvodnju igrala i opreme koriste se isključivo kvalitetni materijali i sirovine, a rezultat su kvalitetna i sigurna igrala proizvedena, montirana i održavana te certificirana prema normama EN 1176 i EN 1177.

Među zadovoljnim korisnicima nalaze se brojni vrtići i škole, centri za rehabilitaciju, sportski i rekreacijski centri, tvrtke, hoteli i kampovi te gradovi i općine.

Važno je naglasiti i kako se prilikom projektiranja igrališta uzimaju u obzir dimenzije i specifičnosti prostora i terena lokacije, a posebna pozornost posvećuje se sigurnosnim zonama za svako pojedino igralo, ovisno o odabranoj podlozi. Također, planiraju se i pripremni građevinski radovi za temeljenje igrala i sprava, nastojeći maksimalno udovoljiti svim zahtjevima investitora.

Dječja igrališta

Dječja igrališta dječje su oaze, bilo u vrtiću, školi i naselju ili ljeti na odmoru u hotelu i kampu, koja pršte dječjom energijom i smijehom. To su mjesta gdje se otkriva vlastita snaga, razvija samopouzdanje i stvaraju nova prijateljstva.

Takva sretna dječja igrališta Redox osmišljava, dizajnira, projektira, proizvodi i montira već više od 20 godina diljem Hrvatske i regije, na zadovoljstvo malih i velikih. Bogat asortiman kvalitetnih igrala, sprava i opreme, interdisciplinarni tim i nepresušan entuzijazam rezultiraju jedinstvenim i raznovrsnim dječjim igralištima.

Foto: Redox

Foto: Redox

Sport & Fitness

Redox fitness sprave i rješenja sportskih igrališta omogućuju svima zabavno vježbanje na otvorenome, bez obzira na dob i kondiciju. Bio to CrossFit, street workout ili samo nekoliko zgibova na prečki, dobar je osjećaj nakon odrađenog treninga neprocjenjiv.

Foto: Redox

Parkovi za pse

Psima je potrebna svakodnevna aktivnost na otvorenome, ali i trening za suživot s ljudima. Agility trening omogućuje im da savladaju različite prepreke. Sve je to psima najdraže kroz zajedničku aktivnost s njihovim vlasnicima, ali i u druženju s ostalim psima. Na poligonu sa spravama psi tako treniraju poslušnost ali i troše višak svoje energije i uživaju u igri.

Foto: Redox

Urbana oprema

Svaka aktivnost zahtijeva pauzu za odmor i okrjepu. Zahvaljujući privlačnom dizajnu i više vrsta modela, Redox urbana oprema uklapa se u svaki parkovni prostor u gradu, školskom parku, shopping centru ili stambenom naselju.

Foto: Redox

Podijeli.

Komentiranje nije dozvoljeno.