JLS
DOLAZI 3.500 IT-EVACA

Zadar u rujnu domaćin najvećem developerskom događaju u Europi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Foto: Grad Zadar

Infobip, vodeća IT kompanija u Hrvatskoj i regiji,  objavila je  planove za nadolazeću Infobip Shift konferenciju koja će se održati 7. i 8. rujna ove godine u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, priopćili su iz Grada Zadra.

Developerska konferencija okupit će preko 3500  ljudi kroz dva dana trajanja, što će ovo izdanje učiniti najvećim developerskim događajem u Europi ove godine.

„Danas s vama dijelim radost, pa i ponos, što će naš grad biti domaćin tom jedinstvenom festivalu tehnologije u sklopu globalne developerske konferencije na našem Višnjiku. Ovaj dobitni spoj najveće hrvatske i moćne globalne IT i telekomunikacijske tvrtke s vrhunskim dokazanim organizatorom tehnoloških konferencija, nudi nam top događaj u Europi i svijetu ove godine. Održavanje ove konferencije bez dvojbe pruža mogućnost prepoznavanja našeg grada na globalnoj IT sceni dovodeći na Višnjik neke od najvećih svjetskih govornika i predavača s tisućama sudionika. Uvjeren sam kako je ovo početak jedne duge i uspješne suradnje Infobip Shifta i Zadra na više razina“, kazao je gradonačelnik Branko Dukić.

Voditelj projekta Infobip Shift Marin Tomičić naznačio je da će se u dva dana u Dvorani Krešimira Ćosića i oko nje događati raznoliki sadržaji, uključujući i nastup govornika iz velikih međunarodnih IT tvrtki i korporacija.

Nakon što je Infobip dugi niz godina samostalno organizirao vlastitu developersku konferenciju DevDays, akvizicijom Shifta obje su konferencije spojene u jedan festival tehnologije tijekom kojega će nastupiti najbolji govornici iz developerskog svijeta, njih ukupno 60, iz kompanija poput Microsofta, Googlea, Adobea i mnogih drugih.

Program Infobip Shift konferencije održat će se istovremeno na pet pozornica, od čega tri glavne, jedna namijenjena radionicama, a cijeli program bit će zaokružen startupima koji će na Startup Tribe pozornici predstavljati svoje ideje i proizvode. Uz bogati program konferencije osigurano je vrijeme i mjesto za druženje i sastanke, za što je predviđeno tisuću kvadratnih metara ispred same dvorane, zaključuju u priopćenju Grada Zadra.

Izvor: Grad Zadar

 

Podijeli.

Komentiranje nije dozvoljeno.