LIFESTYLE BREND [PLACES]

Valamar predstavio hotel po mjeri „milenijalaca“

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Valamar je uoči nove turističke sezone lansirao novi lifestyle brend pod nazivom [PLACES] by Valamar, a namijenjen je gostima koji traže slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju.

Lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu jer su usmjereni prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva. Oni u fokus stavljaju jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretiraju ono što je najvrijednije u destinaciji i na taj način privlače moderne  putnike, prvenstveno „milenijalace“, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost.

Prvi Valamar hotel pod novim brendom bit će HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar u Starom Gradu na Hvaru (ex hotel Lavanda) u čije preuređenje će biti uloženo ukupno oko 53 milijuna kuna, a trebao bi se otvoriti sredinom svibnja, ističu iz Valamara.

Odmak od klasičnog hotelijerstva

Jedna od značajnijih posebnosti ovog hotela je [PLACESFLEXI] ponuda koja gostima pruža potpunu slobodu uživanja u restoranskoj ponudi u onom ritmu koji im najviše odgovara. Ukoliko su iz bilo kojeg razloga propustili ručak ili večeru – 25 eura svog dnevnog kredita mogu iskoristiti u restoranu ili hotelskim barovima. Ono što ne potroše taj dan mogu po svojoj želji prebacivati u idući.

Gostima će pažnju privući i bazenski kompleks koji u ovom hotelu postaje središte dnevne zabave uz live glazbu lokalnih bendova i DJ-eva koja se nastavlja i nakon zalaska sunca. Hotel ima 179 soba koje predstavljaju spoj mediteranske tradicije i modernog dizajna, a uz superbrzi Wi-Fi, smart TV i klimatizaciju, maksimalnoj udobnosti će pridonijeti bezgotovinsko plaćanje narukvicom te beskontaktni check-in.

„Hvar je destinacija koja se uspješno pozicionirala u tržišnim segmentima mlađih, opuštenih i istovremeno iskustveno i ekološki osvještenih ljudi. Upravo zato smo Hvar kao destinaciju i izabrali kao idealno mjesto za lansiranje našeg novog brenda od kojeg imamo velika očekivanja u budućnosti. U narednom razdoblju planiramo otvaranje još nekoliko hotela pod [PLACES] brendom“, istaknuo je Davor Brenko, potpredsjednik Valamar Riviere za prodaju i marketing.

Valamar Riviera trenutno upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u poznatim turističkim destinacijama u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji.

Izvor: Valamar

Podijeli.

Komentiranje nije dozvoljeno.